Τελειωμένος ο Βενιζέλος



venizelos-evaggelos-660_5

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω για τον Βενιζέλο.
Η σύγκρουση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είναι αναπόφευκτη και είναι ξεκάθαρο πως ο χοντρός δεν έχει καμιά τύχη.
Όσο και εάν οχυρωθεί πίσω από πολιτικά φληναφήματα αλλά και εκβιασμούς του τύπου “εγώ εγγυώμαι την σταθερότητα τη χώρας κ.λ.π.” είναι ξεκάθαρο, πως ο ίδιος προσωπικά αποτελεί την βασική αιτία αστάθειας της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος συνολικά.
Η χώρα, η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ μπορούν (άνετα) να… αντέξουν την απουσία του Βενιζέλου.
Του μοιραίου αυτού πολιτικού ανδρός, που “κατάφερε” μέσα σε τρία χρόνια να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ και την Δημοκρατική Παράταξη.
Με αποτέλεσμα να αποκτήσει προοπτική εξουσίας ένα επικίνδυνο ακροαριστερό κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ που εάν συμβεί το μοιραίο και κληθεί να κυβερνήσει, θα οδηγήσει την χώρα στο χάος.
Ο Βενιζέλος πρέπει εδώ και τώρα να “αποσυρθεί”.
Και επειδή δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο πιθανότητα να κάνει στην μπάντα μόνος τους, οφείλουν σε αυτή την κατεύθυνση, να κινηθούν αμέσως τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν την δυνατότητα να ξαναδώσουν προοπτική στον κόσμο της  Παράταξης.
Αλλά και ελπίδα στην ισοπεδωμένη Ελληνική κοινωνία, που για μια πενταετία συνθλίβεται μέσα στον ζόφο  των Μνημονίων.
ykavitos.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.