Απάντηση Βολουδάκη σε ΖΑΡΠΑ

voloudakis_parking1
Μέ αφορμή το χθεσιό δημοσίευμα του ΖΑΡΠΑ Ποιος Χανιώτης βουλευτής παρκάρει όπου γουστάρει; ο Μανούσος Βολουδάκης έδωσε την παρακάτω απάντηση
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει...και καρφώνεται ! Δημοσίευσαν σε χανιώτικο site φωτογραφία με παράνομα σταθμευμένο όχημα μπροστά στο γραφείο μου, και έσπευσαν να «καταγγείλουν» ότι «παρκάρω όπου γουστάρω». ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. (Ούτε γνωρίζω ποιανού είναι...). Το σήριαλ της αθλιότητας και της εμπάθειας δεν έχει όρια. Να η απάντηση που έστειλα:
«Σε σημερινή σας ανάρτηση αναφέρετε ότι «Χανιώτης βουλευτής παρκάρει όπου γουστάρει». Συνοδεύετε την ανάρτηση με φωτογραφία του πατρικού μου σπιτιού, όπου και το πολιτικό μου γραφείο, με αυτοκίνητο παρκαρισμένο παράνομα μπροστά. Θέλατε με αυτόν τον τρόπο να υποδηλώσετε ότι – δήθεν- εγώ «παρκάρω όπου γουστάρω».
Σας ενημερώνω ότι το αυτοκίνητο που εικονίζεται στη φωτογραφία δεν ανήκει ούτε σε εμένα, ούτε σε μέλος της οικογενείας μου. Η πινακίδα την οποία έχετε επιμελώς σβήσει από τη φωτογραφία, μπορεί να το αποδείξει. Ήταν πάρα πολύ εύκολο – αν θέλατε - να το μάθετε αυτό, πριν προβείτε στη δημοσίευση της φωτογραφίας και στην ανάρτηση των προσβλητικών και εμπαθών σχολίων σας».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.