Καταδίωξη και σύλληψη της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά(φωτο).

Μια καταγγελία που έγινε το απόγευμα στις αστυνομικές υπηρεσίες των Χανίων έθεσε σε συναγερμό τους αστυνομικούς...

οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα και μέσα σε λίγη ώρα εντόπισαν το άτομο που αφορούσε η καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίοικοι είδαν στην συνοικία της Νέας Χώρας και συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή, κάποιον, με ένα μαχαίρι να προκαλεί φθορές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Μόλις ενημέρωσαν τις αρχές, άμεσα έφτασαν στην περιοχή οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, οι οποίοι σε λίγα λεπτά "χτενίζοντας" τους γύρω δρόμους, εντόπισαν έναν άντρα που ανταποκρινόταν στην περιγραφή και τον ακινητοποίησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν πάνω του και έναν σουγιά.

Μαζί κατέφθασε και περιπολικό με το οποίο ο άντρας προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων,
Και ίσως το περιστατικό να φαίνεται απλό (σίγουρα όχι για εκείνους τα αυτοκίνητα των οποίων χαράχτηκαν), αλλά καταδεικνύει το πόσο αποτελεσματική είναι η δίκυκλη αστυνόμευση, ειδικά μέσα στις πόλεις.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, σταθμεύοντας σε κεντρικά σημεία της πόλης, έχουν την δυνατότητα με ταχύτατες κινήσεις να επέμβουν όπου χρειαστεί.

Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα απο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ενδυναμώνοντας την δίκυκλη αστυνόμευση τόσο σε εξοπλισμό όσο - φυσικά - και με το αναγκαίο προσωπικό.

Πηγή :flashnews.gr

... διαβάστε στο ► http://www.nomosnews.gr/2014/10/blog-post_289.html#ixzz3Gc6zkodI
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.