Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

www.nomosnews.gr, ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ
Δυστυχώς η ΕΛ.ΑΣ. θρηνεί για ακόμα μιά φορά τον άδικο χαμό ενός 30χρονου αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με καταγωγή από το Γύθειο και πατέρα παιδιού 6 μηνών που λίγο πριν τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 23.40 τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος του Αιγάλεω.

Ο αστυνομικός αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά είχε τραυματιστεί βαρύτατα και δεν κατάφερε να αντέξει.

 Ακόμη παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες του δυστυχήματος, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, πιθανὀν κατά τη διάρκεια ελέγχου. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε με πολύ σοβαρά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. 

Πηγή : ΕΛ.ΑΣ.

.nomosnews
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.