Απίστευτο τροχαίο με 4 οχήματα και 4 τραυματίες-Οι 3 από αυτούς ειναι ποδοσφαιριστές! (pics)


Σε κρίσιμη κατάσταση έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο οι τέσσερις τραυματίες που ενεπλάκησαν σε φοβερό τροχαίο, το οποίο σημειώθηκε στο ΒΟΑΚ, στο ύψος του δρομου, όπου είχε σημειωθεί το τραγικό δυστύχημα με τους άνδρες του ΕΚΑΒ, τους Κελαράκη και Βουρβαχάκη που είχαν χαθεί...
Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος πιθανότατα, ήταν η αιτία για αυτό το νέο τροχαίο, το οποίο έχει φερει κυκλοφοριακό κομφούζιο και μεγάλη αγωνία για την τύχη των τραυματιών, καθώς οι δύο είναι σε εξαιρετικα κρίσιμη κατάσταση.
Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες είναι και τρεις παίκτες του Αετού Ανωγείων, οι οποιοι πήγαιναν για να παίξουν στο Μυλοπόταμο με τη νεοφώτιστη Κάλυβο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ.
Ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχαμε ένα ακόμη τροχαίο, στο υψος των Σισσών, με τις συνέπειες, σύμφωνα με τις πληροφορίες να περιορίζονται στις υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μεταξύ των επιβαινόντων του μαύρου οχήματος ήταν ένας ανήλικος, περίπου 15 ετών, και μία κοπέλα.
Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος

troxaiobro
troxaio2.[1]

troxaio2.[1]
troagpel
*Ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστες μας Κώστα Κόκκινο, Νικήτα Νεραντζάκη και Λευτέρη Γιάνκοβιτς για τις φωτογραφίες που μας απέστειλαν
creteplus.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.