Ο αδελφός του 26χρονου που δολοφονήθηκε στη Μάνη ξεσπά: Είμαστε αριστερή οικογένεια -Δεν είμαστε Ναζί !!!!!!!!!!

Ο αδελφός του 26χρονου που δολοφονήθηκε στη Μάνη ξεσπά: Είμαστε αριστερή οικογένεια -Δεν είμαστε Ναζί
Ξέσπασε ο αδελφός του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγουρού που δολοφονήθηκε άγρια στη Μάνη, κατά του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.
Αφορμή στάθηκε η χθεσινή ανάρτηση του Ευρωβουλευτή στο Facebook με την οποία χαρακτήρισε «ναζί» τα δύο θύματα της δολοφονίας.
«Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;»
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τόνισε μάλιστα ότι «είμαστε μία παραδοσιακά αριστερή οικογένεια. Ας ρωτήσουν όλοι ποιοι είναι οι Σγουραίοι στη Μεσσηνία. Έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα. Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου».
Ο Γιώργος Σγουρός αναφέρθηκε και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο έγκλημα και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι σίγουρα εμπλέκονται και άλλα άτομα στη δολοφονία των δύο νεαρών. «Δεν μπορεί δύο άτομα να βάλουν κάτω δύο σωματώδη παιδιά σαν τον αδερφό μου και το φίλο του. Είμαστε σίγουροι ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα».

iefimerida.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.