Δύσκολοι καιροί για να θέσουμε στη διατροφή μας τα υψηλά στάνταρ.
Η πιο εύκολη λύση είναι να καταφύγουμε σε ορισμένες οικονομικές επιλογές, οι οποίες θα μας αποδώσουν αν όχι ίδια, τουλάχιστον παρόμοια οφέλη.
Μία τέτοιου είδους επιλογή, είναι και στο τι ψάρι θα επιλέξουμε.
Πλέον, αφέθηκε σε δεύτερη μοίρα η επιλογή του σολομού ή του φρέσκου τόνου και τη θέση τους πήρε η επιλογή του ψαριού με το όνομα Παγκάσιους.
Όμως, είναι τόσο υγιεινό, όσο θέλουν να πιστεύουν οι καταναλωτές του;
Το ψάρι Παγκάσιους, εκτρέφεται στις λιμνοθάλασσες του Βιετνάμ και η εισαγωγή του γίνεται στη Γαλλία. Μπορεί εξωτερικώς να μοιάζει με το ψάρι γλώσσα, ή με διάφορα είδη φιλέτου ψαριού, όμως μας ενδιαφέρει περισσότερο το τι αποδίδει στον οργανισμό μας.
- Είναι γεμάτο με υψηλά ποσοστά δηλητηρίων και βακτηριδίων. Ο λόγος, είναι ότι ο βασικός ποταμός στο Βιετνάμ, ο Μεκόνγκ, έχει μολυνθεί από διάφορα χημικά – τοξικά απόβλητα.
- Η τροφή τους, προέρχεται είτε απο τη Κίνα είτε μέσω ενέσεων-έγχυση ορμονών στο θηλυκό, ώστε να παράξει ταχέως τα αυγά του.
Τώρα το κατα πόσο είναι κατάλληλο να το τρώνε ασθενείς απο την στιγμή που
το σερβίρουν σε νοσηλευτικά ιδρύματα ας μας απαντήσει το υπουργείο υγείας
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.