Ντροπή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο..Μπράβο στα παλικάρια του Απόλλωνα


Ένα μεγάλο μπράβο στον Απόλλωνα,πάλεψε παλικαρίσια όλα τα παιχνίδια έπαιξε άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες μέχρι και απόψε και αν και πολλές φορές δικαιώθηκε οι περισσότερες του στοίχησαν.
Από αύριο θα ετοιμάζει τα πλάνα του για τη football league και του εύχομαι να επιστρέψει σύντομα στην μεγάλη κατηγορία.
Ντροπή έχω να πώ για πολλά δρώμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως π.χ το 1,35 και 1,20 καθώς κατρακυλούσε το X στο ματς μεταξύ Πλατανιά και Πανιωνιου όπου δεν κουνήθηκε φύλλο (0-0),καθώς και το 1,20 της Βέροιας η οποία σήμερα είχε στην ενδεκάδα messi ronaldo και neymar μαζι.Σίγουρα έγιναν πολλά σε αυτό το επεισοδιακό πρωτάθλημα το οποίο πανάξια πήρε ο Ολυμπιακός κι σίγουρα υπήρχαν και χειρότερες ομάδες από την ομάδα της ελαφράς ταξιαρχίας.
Σήμερα είδα μια ομάδα που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με 7 Έλληνες ποδοσφαιριστές μέσα στην ενδεκάδα της και ένα και μόνο σκοπό να χαλάσουν τη φιέστα του Ολυμπιακού.,κάτι που εν μέρη κατάφεραν γιατί ούτε πάρτι έκαναν οι Ερυθρόλευκοι,ούτε θέαμα πρόσφεραν στο κοινό τους όπου και οι περισσότεροι πίστευαν.
Στον αντίποδα στην Ξάνθη εφευρέθηκε κόκκινη κατ εμε και η ακριτική ομάδα κατάφερε δίκαια από εκείνο το σημείο και μετά να επιβληθεί.
Η σωτηρία ε χάθηκε σήμερα λοιπόν για τον Απόλλωνα αλλά σε πολλούς βαθμούς που σπατάλησε πρίν την 25 αγωνιστική καθώς μετέπειτα μεταλλάχθηκε προς το καλύτερο.
Τέλος χαίρομαι που η ομάδα της πόλης μας παρέμεινε στη super league αλλά  θα προτιμούσα με διαφορετικό τρόπο και όχι με τέτοια σούπα που είδαμε απόψε.

Και πάλι μπράβο στα παλικάρια του Απόλλωνα που ορφανοί από πρόεδρο κυνήγησαν εως και τη τελευταία αγωνιστική την παραμονή..
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.