ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ: ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΗΜΙΤΗ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ(VIDEO)


papppous-kedikoglou
Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, Ο ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΙΜΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ(Στο 2:00:00 το επίμαχο αλλά ντοκουμενταρισμένο απόσπασμα) 
Ο λαός οφείλει να ξέρει την ιστορία του. Και εμείς φροντίζουμε γι αυτό με ιστορικά ντοκουμέντα. Φιλοξενώντας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τον συγγραφέα Δημοσθένη Κούκουνα παραθέσαμε ιστορικά κείμενα που κατά τον συγγραφέα πιστοποιούν ότι ο πατέρας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη που ταπείνωσε την Ελλάδα στην κρίση των Ιμίων και παρέδοσε τη χώρα στους τοκογλύφους του euro, συνεργαζόταν με τους γερμανούς κατακτητές.
Στην εκπομπή επίσης αποκαλύφθηκε ότι ο παππους του σημερινού εκπροσώπου της κυβέρνησης, Σίμου Κεδίκογλου, ήταν επίσημος επ αμοιβή διερμηνέας των ναζί. Και ότι ο πατέρας του παραιτηθέντος πρώην υφυπουργού Ναυτιλίας Γ. Βερνίκου, συναντάται-κατά τον Δημοσθένη Κούκουνα-στις λίστες των οικονομικών δοσιλόγων.
Τι να πούμε. Με όλα αυτα τα στοιχεία αισθανόμαστε πράγματι υπερήφανοι για τους ηγέτες που έχουμε.\
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν ξεχνά. Δεξιά και αριστερά τα ίδια φυντάνια. Όσο για το ΠΑΣΟΚ, ας το αφήσουμε καλύτερα...
makeleio
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.