Ρωσικά αποβατικά με 700 πεζοναύτες και 115 ΤΟΜΑ κατέπλευσαν στην Βηρυτό έτοιμοι για όλα


Για πρώτη φορά (ούτε καν επί εποχής Ψυχρού Πολέμου είχε συμβεί αυτό) τρία ρωσικά αποβατικά έδεσαν στο λιμάνι της Βυρηττού σήμερα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός al-Mayadeen, μεταφέροντας εκατοντάδες πεζοναύτες. Eπίσης στην περιοχή περιπολούν ρωσικές φρεγάτες, και αντιτορπιλικά.
Τα ρωσικά σκάφη, όπως αναφέρει ο al-Mayadeen πρόκειται να παραμείνουν στα λιβανικά χωρικά ύδατα για τρεις ημέρες πριν αναχωρήσουν για τη Συρία.
«Τα σκάφη μεταφέρουν 700 Ρώσους Πεζοναύτες και σχεδιάζουν να παραμείνουν σε λιβανικά νερά για τρεις ημέρες πριν αναχωρήσουν για την Ταρτούς», είπε πιο συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του ο λιβανικός τηλεοπτικός σταθμός.
Είναι η πρώτη σαφής απάντηση της Μόσχας στην απόφαση ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας να σπάσουν το εμπάργκο όπλων και να εφοδιάσουν με βαρύ οπλισμό τους ισλαμιστές αντάρτες στην Συρία.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.